GuldKit lägger stor vikt på säkerhet

Med GuldKit är ditt guld i trygga händer. Under leveransen, analysen och förvaringen lägger vi stor vikt på säkerheten för dina föremål..

Leverans

Guldkitet visar inga tecken på att det innehåller guld. Det har inga GuldKit-logotyper och mottagaradressen är anonym. För att eliminera även denna minimala risk är kitet försäkrat för upp till 500 000 kr. Det samma gäller ifall du vill ha ditt guld tillbaka från oss under vår 100% nöjd-eller-guldet-tillbaka-garanti. Här är leveransen också försäkrad för upp till 500 000 kr. Så är även fallet om vår analys visar att dina föremål inte innehåller guld.

 

Analys

När guldet kommer fram till oss är det i en säker miljö. Vårt laboratorium är alltid bevakat av kameror, det arbetar säkerhetspersonal i våra lokaler och all personal genomsöks före och efter varje laboratoriebesök - likt på en flygplats med metalldetektorer som kontrollerar fickor och väskor.

 

Förvaring

När analysen är slutförd förvaras dina föremål i ett hög-säkerthetsvalv. Detta inkluderar föremål som inte innehåller guld eftersom det är viktigt för oss att dina ägodelar förvaras i säkerhet oavsett. Endast utvald personal har tillgång till valvet och likt resten av anläggningen är valvet alltid bevakat av säkerhetskameror.

Beställ ditt guld kit.
Gratis och utan någon förpliktelse!

            Fyll i formuläret tack

Fyll i personnummer

Vänligen kontrollera din e-postadress

Vänligen kontrollera ditt telefonnummer


 
 

Sälj guld med Guldkits internationella partners:

Briefgold - Germany Briefgold - Österrreich Orpostal - Switzerland Orpostal - Belgium Orpostal - France Postikulta - Finnland Brevguld - Denmark