Förmåner och löften

Tack för ditt intresse för GuldKit. Om du inte är säker på om du vill sälja ditt guld till Guldkit, var god se en sammanfattning av våra fördelar och löften nedan.

Guldkit är enkelt och bekvämt.

För att sälja guld med Guldkit behöver ni bara beställa ett gratis returkuvert och skicka ditt guld till oss – försäkrat för upp till 500’000kr. Detta betyder att ni inte behöver leta eller resa till en guldsmed eller pantbanken. Detta sparar dig tid och pengar.

GuldKit är säkert.

GuldKit försäkrar din guldleverans för upp emot 500’000kr, och så fort guldet anländer hos oss analyseras föremålen och förvaltas i en högsäkerhetsmiljö. Din betalning skickas direkt till ditt bankkonto. När du säljer ditt guld till oss förebygger du risken att bli exponerad som när en tar sina föremål till t.ex. en smyckeshandlare eller pantbank.

GuldKit är snabba.

Vi skickar din betalning inom 24timmar efter att dina guldsmycken analyseras.

GuldKit är gratis för dig.

Att sälja ditt guld med Guldkit är gratis och utan extra kostnad. Vi betalar för leverans, försäkring, kundtjänt, analys och lager. Om du inte är nöjd med betalningen, kommer du få ditt guld tillbaka utan extra kostnad.

Guldkit kräver inga åtagande från dig och ger dig god tid att tänka på ditt bestlut.

När du beställer ett returkuvert är det inte obligatoriskt att skicka det tillbaka till Guldkit. När du har fått ditt returkuvert kan du ta den tiden du behöver att bestämma om du vill sälja ditt guld med GuldKit eller inte. Och efter du har skickat ditt guld till oss och fått en utbetalning kan du enkelt kontakta oss för att få guldet tillbaka. När du säljer med en traditionell guldhandlare har du inte tid för övervägande och kan inte få guldet tillbaka.

Guldkit köper alla sorters guldartiklar – även om det är gammalt, repigt eller söndrigt.

Med Guldkit kan du vara säker att vi köper dina guldsmycken och därmed förvandlar ditt guld till pengar. Om du inte är säker om dina artiklar innehåller guld kan du fortfarande skicka dessa föremål till oss och låta våra experter avgöra guldhalten i smyckena.

GuldKit är anonymt

Många av våra kunder uppskattar faktumet att man kan sälja sina gamla guldsmycken till Guldkit utan att familj, vänner, grannar eller lokala guldhandlare vet om det.

Vi lovar en exakt värdering

Vid bedömningen av ditt guld använder våra experter den senaste tekniken och tillvägagångssätt som XRF-analys och elektroniska högprecisionsskalor.

Vi lovar aktuella priser

Betalningen du får från Guldkit är baserad på gällande marknadspriser. För att återspegla den höga volatiliteten i guldpriset uppdateras vårt system flera gånger om dagen.

Vi  lovar en utmärk kundservice

Våran gratis kundtjänst telefon är där för dina frågor. Ni kan få tag på oss utan extra kostand 0200 580 042 under följande tid : Måndag – Fredag 9.00 – 18.00 altenativt kan du nå oss via mail på kundtjänst@guldkit.se.

Vi lovar en smidig process , om du vill ha ditt guld tillbaka.

Vi är säkra på att du kommer bli nöjd med din betalning. Men om du blir missnöjd eller vill få ditt guld tillbaka för någon annan anledning kan du enkelt använda din 100% nöjd-eller-guld-tillbaka-garanti.

Klicka här för med information om våran 100% nöjd eller guldet tillbaka garanti

Beställ ditt guld kit.
Gratis och utan någon förpliktelse!

            Fyll i formuläret tack

Fyll i personnummer

Vänligen kontrollera din e-postadress

Vänligen kontrollera ditt telefonnummer


 
 

Sälj guld med Guldkits internationella partners:

Briefgold - Germany Briefgold - Österrreich Orpostal - Switzerland Orpostal - Belgium Orpostal - France Postikulta - Finnland Brevguld - Denmark