GuldKit erbjuder dig en snabb och säker betalning

 Värdet på din betalning beror på hur många gram av rent guld dina föremål innehåller
(se steg 3: Analys) och på det aktuella marknadspriset för guld.

 

Eftersom en väldigt stor mängd guld köpes och säljes varje dag på den internationella finansmarknaden, är priset på guld utsatt för konstanta fluktationer. Inom en dag kan guldpriset sjunka med flera %. Det är viktigt för oss att din betalning är baserad på de mest aktuella värderna. Av denna anledning uppdateras våra betalningssystem flera gånger om dagen med de senaste guldvärderna.


 

Det är viktigt för oss att vår betalningsprocess är säker och pålitlig. Därför överför vi endast pengar till det bankkonto som du specifierat 24 timmar efter din analys. För att försäkra dig om att du är trovärdigt underrättad om betalning skickar vi via post en skriftlig betalningsunderrättelse.

 

 

En del kunder frågar varför vi inte ger ett exakt pris på vår hemsida. Detta beror på två viktiga skäl: för att kunna avgöra värdet på dina föremål måste våra experter först analysera dess guldhalt. Ett av våra viktigaste löften till dig är att vi utför en hög-precisionsanalys och vi skulle inte anse det riktigt att ge en värdering utan att först ha genomfört en ordentlig analys. Dessutom fluktuerar marknadsvärdet på guld såpass mycket att ingen i förväg kan veta vad priset kommer att vara när det är dags för oss att betala dig.

Vi är övertygade om att du kommer att vara väldigt nöjd med vår betalning. Emellertid, skulle du tycka att vårt pris var orimligt eller om du av någon anledning inte längre vill sälja ditt guld, kan du använda dig av vår 100% nöjd-eller-guldet-tillbaka-garanti.

Klicka här för mer information om detta.

Beställ ditt guld kit.
Gratis och utan någon förpliktelse!

            Fyll i formuläret tack

Fyll i personnummer

Vänligen kontrollera din e-postadress

Vänligen kontrollera ditt telefonnummer


 
 

Sälj guld med Guldkits internationella partners:

Briefgold - Germany Briefgold - Österrreich Orpostal - Switzerland Orpostal - Belgium Orpostal - France Postikulta - Finnland Brevguld - Denmark